Menu na týždeň 14.04. – 18.04.2025
Obedové menu sa podáva v čase od 11:00 do 14:00 hod. Možný aj rozvoz nad 5 a viac jedál, alebo osobný odber na adrese prevádzky.
Cenník rozvozu: Bratislava – Ružinov 3€, Lamač 5€, Dúbravka 5€, Karlova Ves 4€, Devínska Nová Ves 5€, Záhorská Bystrica 5€, Mlynská dolina 3,50€, ,Petržalka 4 €, Staré Mesto 4€. V cene je zahrnutý aj obalový materiál určený na rozvoz.
Pondelok
Karfiolová (1,9)
MENU1: Bravčový plátok v syrovej omáčke, pečené zemiaky, miešaný šalát (1,7) MENU2: Restovaná kuracia pečeň na hrášku, ryža, kyslá uhorka (1)
MENU3: Kurací rezeň v panko, zemiakovo-cibuľový šalát (1,3,7)
MENU4: Grécky šalát, olivové pizza štangle (1,7)
MENU5: Pizza – pomodoro, mozzarella, šunka, kukurica (1,7)
Utorok
Zemiaková na kyslo (1,7)
MENU1: Tortilla s tr. hovädzím mäsom, cheddarom, zeleninou a hranolky (1,7) MENU2: Pečené kuracie stehno, ryža, čerešňový kompót
MENU3: Kurací rezeň v panko, zemiakovo-cibuľový šalát (1,3,7)
MENU4: Grécky šalát, olivové pizza štangle (1,7)
MENU5: Pizza – pomodoro, mozzarella, šunka, šampiňóny (1,7)
Streda
Hŕstková (1)
MENU1: Hovädzie na kôprovej omáčke, domáca knedľa (1,3,7) MENU2: Francúzske zemiaky, cvikla (3,7)
MENU3: Kurací rezeň v panko, zemiakovo-cibuľový šalát (1,3,7)
MENU4: Grécky šalát, olivové pizza štangle (1,7)
MENU5: Pizza – pomodoro, mozzarella, šunka, jalapeňos (1,7)
Štvrtok
Slepačí vývar (1,3,9)
MENU1: Zapekané kuracie prsia s enciánom, brusnicami a ryža (7) MENU2: Špenátový prívarok s volským okom, varené zemiaky (1,3,7)
MENU3: Kurací rezeň v panko, zemiakovo-cibuľový šalát (1,3,7)
MENU4: Grécky šalát, olivové pizza štangle (1,7)
MENU5: Pizza – pomodoro, mozzarella, šunka, olivy (1,7)
Piatok
SVIATOK
MENU1: MENU2:
MENU3:
MENU4:
Polievka 1,10€, MENU 6,40€
Obal na hlavné jedlo 0,60€, obal na polievku 0,40€, obal na pizzu 0,60€.
Alergény:
-
-
- obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich,
- kôrovce a výrobky z kôrovcov,
- vajcia a výrobky z vajec,
- ryby a výrobky z rýb,
- arašidy a výrobky z arašidov,
- sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov,
- mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy),
- orechy, konkrétne mandle, lieskové oriešky, vlašské orechy, kešu oriešky, pekanové orechy, brazílske orechy, pistáciové oriešky, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich,
- zeler a výrobky zo zeleru,
- horčica a výrobky z horčice,
- sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien,
- oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov,
- vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu,
- mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.
-